sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Toisen kerroksen kulmakolmio


Tässä kylällä on jo pitkään miesjoukko ahkeroinut vanhan seuraintalon kimpussa.  On syntynyt kaunis katettu terassi, sauna ja sen terassi.  Yläkertaan puuhattiin kerhohuoneita.  Poikkesimme taloon aina välillä sadetta pakoon ja hakemaan tuulesuojaa.  Sanoin kerran, että voisin minäkin jotain joskus tehdä - siistiä sisätyötä, siis maalausta.  No, pari viikkoa sitten sain kutsun.  Täytyy sanoa, että käynnin jälkeen nikottelin illan, kaikkea sitä menee lupaamaan.  Enkä ollut käynnilläni huomannut edes sitä kolmatta huonetta.  ( Minulle kyllä sanottiin aikaisemmin, että siellä on sellaiset pari huonetta.)  No, urakka on iso, onneksi keksin veljentytön kaveriksi - oli kuulemma melkein katunut lupaustaan hänkin- huh, ei sentään perunut.  
Mutta tässä muutaman päivän aikana on ajatukset muuttuneet.  Kaikki onkin aika kivaa.  Iso leikkikenttä (75 m3), vapaat kädet - budjetti vain on 0,00 €.  Onneksi on tipahdellut tapettirullia, paneelipaketteja ja maalipurkkeja sieltä ja täältä mukavilta ihmisiltä, talosta löytyi myös pino vanhoja maalipurkkeja, jotka pitäisi käyttää pois.

Tästä se kaikki alkaa, vasemmalla pitkä aula, väliseinät huoneista aulaan puuttuvat vielä - oikealla ihana palkki huone.  Katossa vanhat, jykevät palkit, siihen ei tarvitse koskea, seinille sinisiä ruusuja ja raitaa - tai jotain muuta, jos suunnitelmat muuttuu..Kulma huone, jota en ensi käynnillä tainnut edes huomata, niin pökerryksissä olin.....


loimaalaisesta rautakaupasta saatiin lahjoituksia - tämä upea tapetti kulmahuoneen seinään on yksi niistä.  Tänää tultiin siihen tulokseen, että käyttämämme maali taittuikin liikaa vihreään, huomenna korjataan valkoiseksi.


Keskimmäisestä huoneesta tuli tähtihuone, (ei vielä valmis) - ensimmäinen tähtirivin alla ja yläpuolella ollut raitatapetti jouduttiin repimään irti ja laittamaan uusi tilalle - kupli pahasti.  Tähdet ja valkoinen tapetti rajattiin erilleen toisistaa ohuella listalla, (ei vielä kuvassa).


vastakkaisesta seinästä tuli musta.

Ensi viikolla pitää laittaa iso aulatila alkuun .....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti