maanantai 9. kesäkuuta 2014

Lipaston kuudes elämä


Tämä matala (peili)lipasto on odottanut puodin nurkassa kärsivällisesti käsittelyvuoroaan.  Se ei tuntunut tietävän minkä väriseksi se nyt haluaisi.  Harkinnassa oli vaaleanpunainen, keväänvihreä, tummanvihreä ja keltainen.  Lopulta sitten neutraalin (tylsänkin) valkoinen - mutta vihreillä vai ruskeilla kuvioilla?

Lipaston maalikerroksista löytyi ainakin sinapinkeltainen, tummansininen, harmaa ja valkoinen, sen lisäksi valmistuksen jälkeen vedetty ruskea petsipinta.Vihreät kiemurat on keksitty Upeaa romua-kirjasta.Tälläiseksi sen piti jäädä, mutta se näytti keskeneräiseltä.  Ajattelin, että ovet ovat liian pienet koristemaalaukseen, maalaan siis fiksusti vain laatikot.  Mutta oviin piti kuitenkin tehdä jotain.
Oviin olisi voinut tehdä rajauksen kehyksen ja peilin väliin, mutta kun kuviot ovat kevyitä ja ilmavia, en halunnut rajata niitä. No, ehkä vielä muutan mieleni...., kunhan tässä katsen sitä.


Peilipiironki, jossa ei ollut ostettaessa ollut kantta.  Nyt kansi on maalattu munatemperalla ruskeaksi, muuten tavallisella maalarinvalkealla Helmi-maalilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti